Decision making and having fun

Marie Galante east-coast

We have decided to go back to Denmark. We have seen and done so many fantastic things since we left, we could continue, but it would it would require sailing into more demanding waters and longer distances – something we’re not ready to do. This leaves us with another six weeks in the Caribbean before Mawi is shipped by freighter back to the Netherlands, for under no circumstances would the four of us sail back over the Atlantic 😉 From the Netherlands we will again jump on board, and enjoy the lovely trip back towards Denmark. It feels like the right thing to do – and as always when taking difficult decisions, it feels good once they are taken.

Until we go back to colder surroundings, this is what we are mostly doing:

We have spend some nice days at anchor inside the harbour breakwater of Marie Galante, making it possible to pick up water at the fishing port in jerrycans.  We went exploring by scooter (which was so much fun, like being back in Asia!), seeing the magnificent east coast, rum distillery (If I ever had a lust for rum, it certainly disappeared after experiencing the fermenting process), beaches beaches beaches and joined the drum beating carnival, from our anchorage the drums kept going far into the night, and I imagined how the dressed up women must have sore feet by now 😀

Weeehaaaaa, lets go
A sugar- cane addict! The fermented jars with rum…
Carnival!!!!

4 comments

 1. God ide med et fragtskib over atlanten. Vi skal nok stå klar i København med flag når I ankommer 🙂
  Jeg har læst om andre der havde problemer med at få lov til at komme ind i Holland/Europa da der ikke var styr på momskvitteringer på båden. Så kig lige på det en ekstra gang, og tag evt. fat i FTLF, hvis I er medlemmer der.

  Jeg tager til Gran Canaria i Påsken og sejler Husmer tilbage til fastlandet. Vi vil derefter bruge Husmer til sommerferier mm. i Middelhavet. Måske en tur til Grækenland om et par år, hvor det kunne være hyggeligt at følges:-)

  Fortsat god rejse, det er hyggeligt at følge med i.

  Mange hilsner fra os alle 4.

  Like

  • Vi er også glade for den løsning og tak for tippet, vi følger lige op på det 😉 lyder da som en dejlig idé med en tur til Middelhavet, det kunne da være så hyggeligt. Glæder os til at se jer, stort kram fra os 😀

   Like

 2. Kæreste alle 4
  Hvor er det den bedste nyhed vi kunne få😃 Det lyder som om at I har overvejet det nøje – og vi tror også at det er en helt rigtige beslutning. Vi glæder os i hvert fald sindsygt meget til at I kommer hjem til Danmark igen❤️ Vi savner jer❤️

  De kærligste hilsner fra
  Susan, Elizabeth & Phillip

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s